TADIĆ 15. SRBIN U FENERBAHČEU: Dugačak spisak naših igrača u žuto-plavom dresu

N. I.

17. 07. 2023. u 22:47

FENERBAHČE je preksinoć doveo Dušana Tadića i to je 15. srpski fudbaler koji će igrati u ovom klubu. Iako je deo ostrašćenih turskih "tastatura huligana" juče izvređalo kapitena Srbije zato što je još pre tri meseca bio u sukobu sa kapitenom Fejenorda i Turske Orkunom Kokčuom, zbog (ne)sporne trake oko Tadićeve ruke posle katastrofalnih zemljotresa u Turskoj, strasti se polako stišavaju.

ТАДИЋ 15. СРБИН У ФЕНЕРБАХЧЕУ: Дугачак списак наших играча у жуто-плавом дресу

foto: Tviter Fenerbahce

Zato je prava prilika da danas navijače u Srbiji podsetimo na poduži spisak naših fudbalera koji su nosili žuto-plavi dres kluba iz Istanbula.

Prvi je bio, još davne 1966. godine Lazar Lemić koji je iz Željezničara otišao u Istanbul.

Dres kluba sa Bosfora zatim su nosili Stevan Ostojić, Radomir Antić, Radmilo Ivančević, Dušan Pešić, Živan Ljukovčan, Miroslav Tanjga, Zoran Mirković, Miško Mirković, Nikola Lazetić, Miroslav Stević, Mateja Kežman, Miloš Krasić i Lazar Marković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!