ENGLESKA GLEDA I NE VERUJE: Jedan od najskupljih i najboljih fudbalera se mesec dana opija, mnogi ga ne bi prepoznali (FOTO)

Novosti online

11. 07. 2023. u 15:27

Mančester siti je pre mesec dana osvojio Ligu šampiona kada su u finalu pobedili Inter rezultatom 1:0. Igrači i navijači ''građana'' su proslavljali prvi osvojen prehar Lige šampiona u istoriji kluba, a Džek Griliš ne prestaje ni dan danas sa slavljem i opijanjem.

ЕНГЛЕСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Један од најскупљих и најбољих фудбалера се месец дана опија, многи га не би препознали (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera Sitija je još uvek na odmoru na Ibici iako uskoro mora da se javi treneru Sitija Pepu Gvardioli kako bi započeo sa treninzima.

Ono što je posebno šokiralo javnost u Engleskoj je stanje u kojem se Griliš nalazi. Fotografije njegovog tela s odmora na Ibici su šokantne.

Svakodnevno opijanje ostavilo je trag, a njegovo inače isklesano telo izgleda zaista neprepoznatljivo. Gvardiola je upozoravao Griliša da mora da se kontroliše jer svi znaju koliko voli da popije, a sada će mu trebati nekoliko nedelja da se vrati u formu.

Džek Griliš se uskoro vraća u Mančester na početak priprema, a potom "građane" očekuje turneja po Aziji gde će do kraja meseca odigrati tri prijateljske utakmice. 

Prvi pripremni meč igraju protiv Jokohama Marinosa u Tokiju 23. avgusta, dok tri dana kasnije na istom stadionu igraju protiv Bajerna. Turneju završavaju 30. avgusta u Seulu utakmicom protiv Atleiko Madrida.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)