MILOŠ TEODOSIĆ POTPISAO ZA ZVEZDU, ALI KAKO? As je izašao u susret, a ovakva saradnja je dogovorena između njega i crveno-belih

Novosti online

11. 07. 2023. u 15:06

MILOŠ Teodosić, dugo godina kapiten reprezentacije Srbije i bivši MVP Evrolige, novi je plejmejker Crvene zvezde, potvrdili su u klubu sa Malog Kalemegdana.

МИЛОШ ТЕОДОСИЋ ПОТПИСАО ЗА ЗВЕЗДУ, АЛИ КАКО? Ас је изашао у сусрет, а оваква сарадња је договорена између њега и црвено-белих

FOTO: AP

Podsetimo, Teodosiću je istakao ugovor sa Virtusom iz Bolonje za koju je igrao prethodne četiri godine, tako da je crveno-beli dres obukao kao slobodni igrač.

Miloš Teodosić (rođen u Valjevu, 21.03.1987. godine) koji je tokom svoje bogate klupske karijere osvojio čak 16 međunarodnih i "domaćih" trofeja sa klubovima u Srbiji, Grčkoj, Rusiji i Italiji, potpisao je u utorak jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Kao što su "Novosti" nedavno pisale, nije nikada bila tajna da će, kada i ako dođe pravi trenutak, Teodosić doći u "svoju" Zvezdu. Praktično svakog leta od kada se sjajni srpski plejmejker, 2019. godine, vratio iz NBA lige, govorilo se da je to "gotovo", da će od naredne sezone biti član srpskog velikana i da će pomoći klubu sa Malog Kalemegdana da napadne najveće ciljeve. Navijači su čekali i dočekali, a Zvezda se pritom zahvalila "Teu"  na "velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo".

U sezoni koja je nedavno okončana, Teodosić je pružao odlične partije u Evroligi, a prosečno je ostvarivao 11,7 poena, 4,9 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

U karijeri je nastupao za FMP, Olimpijakos, CSKA i Los Anđeles kliperse, a dugo godina je bio kapiten reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojio srebra na evropskom i svetskom prvenstvu, kao i na Olimpijskim igrama.

Od nedavnog završetka sezone 2022/2023, u kojoj je osvojila oba domaća trofeja, prvenstvo i Kup Srbije, a u finalu ABA lige izgubila od Partizana, Crvena zvezda je u svoje redove vratila Dejana Davidovca, angažovala dosadašnjeg centra Čikago Bulsa, crnogorskog internacionalca Marka Simonovića i, konačno, dovela "Tea" kao novog organizatora igre.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti