PSŽ U OGROMNIM PROBLEMIMA: Mbape odlazi bez obeštećenja?

Tanjug

05. 07. 2023. u 11:48

Čelnici Pari Sen Žermena pregovaraju sa Kilijanom Mbapeom o tome da li postoji mogućnost da francuski reprezentativac produži ugovor sa klubom iz Pariza.

ПСЖ У ОГРОМНИМ ПРОБЛЕМИМА: Мбапе одлази без обештећења?

FOTO: Tanjug/AP

Ekip navodi da su predstavnici Mbapea i PSŽ-a vodili razgovore o tome kako će izgledati budućnost najboljeg fudbalera "svetaca" naredne sezone, ali francuski mediji tvrde da nema mnogo stvari u kojima dve strane imaju isto mišljenje.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna naredne godine. On je pre nekoliko nedelja poručio čelnicima kluba da ne produži saradnju sa klubom iz Pariza do 30. juna 2025.

Francuski mediji podsećaju da to u praksi znači da bi Mbape mogao na kraju naredne sezone da napusti PSŽ bez obeštećenja. Rukovodstvo "svetaca" pokušava da nagovori Mbapea da ne ode iz kluba narednog leta kao slobodan igrač, jer bi to napravilo brojne finansijske probleme šampionu Francuske.

Oni su podsetili Mbapea na obećanje da neće da napusti PSŽ bez obeštećenja, jer bi u tom slučaju klub iz Pariza mogao da ima problema sa finansijskim fer-plejom. Francuski mediji ističu da se čelnici PSŽ nalaze pod velikim pritiskom, jer ako žele da zarade na transferu Mbapea moraju da prodaju svog najboljeg igrača do kraja avgusta.

Mbape (24) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a za klub iz Pariza odigrao je 260 utakmica i postigao je 212 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)