SASTANAK U ŽENEVI: Dragan Stojković u poseti kod Zorana Lakovića

Novosti online

04. 07. 2023. u 20:41

LETNjE dane i nešto manje aktivniji period u godini, selektor A tima reprezentacije Srbije Dragan Stojković iskoristio je za odlazak do Švajcarske gde je vremena bilo i za srdačne susrete.

САСТАНАК У ЖЕНЕВИ: Драган Стојковић у посети код Зорана Лаковића

FOTO: FSS

Jedan od takvih dogodio se danas u Ženevi, gde se na ručku selektor Stojković sastao sa jednim od najvažnijih funkcionera UEFA, direktorom nacionalnih asocijacija i nekadašnjim generalnim sekretarom FSS, Zoranom Lakovićem.

Bilo je mnoštvo tema za razgovor uz obostranu želju da, ako ne ranije, sledeći susret bude u Hamburgu 2. decembra kada će biti određene grupe za završni turnir Evropskog prvenstva na kojem Srbija nije bila učesnik od 2000. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije