MARIN NAJAVIO: Zvezda dovodi reprezentativca Srbije?

Novosti online

28. 06. 2023. u 13:32

SPISAK pojačanja Crvene zvezde u prelaznom roku bi mogao da se produži prema tvrdnjama šefa skauting službe crveno-belih Marka Marina.

МАРИН НАЈАВИО: Звезда доводи репрезентативца Србије?

FOTO: FK Crvena zvezda

Piter Olajinka, Marko Stamenić, Žan Filip Kraso, Edmund Ado, Omri Glazr, uskoro i Emanuel Late Lat... Niz bi uskoro mogao da nastavi i neki od sadašnjih ili bivših reprezentativaca Srbije.

- Logično je da neki od njih igraju u Zvezdi. Ako budemo mogli da realizujemo neki transfer - reagovaćemo. Bilo bi lepo, mada ne bih o imenima – istakao je Marin za Mocart sport.

U ovom trenutku status slobodnog igrača ima Luka Milivojević koji je godinama unazad imao uspešnu karijeru u Kristal palasu.

Crveno-beli su bili zainteresovani i za Mihaila Ristića koji je na kraju ipak ostao u Benfiki, pošto bi trebalo da dobije veću minutažu u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)