STANKOVIĆ SAOPŠTIO (NE)OČEKIVANE VESTI: Bivši trener Zvezde objavio kakva ga budućnost čeka u Sampdoriji

Novosti online

04. 06. 2023. u 18:52

FUDBALSKI klub Sampdorija i Dejan Stanković neće nastaviti saradnju.

СТАНКОВИЋ САОПШТИО (НЕ)ОЧЕКИВАНЕ ВЕСТИ: Бивши тренер Звезде објавио каква га будућност чека у Сампдорији

FOTO: AP/Tanjug

Ovu informaciju potvrdio je sam Dejan Stanković, i to pred duel sa Napolijem, koji će mu biti poslednji na klupi italijanskog tima.

- Ovo će biti moj poslednji meč na klupi, neću biti tu sledeće sezone. Ovo je bila veoma teška sezona, i suočavamo se sa svih strana. S jedne strane, postoji odluka kluba, koju sam saznao u razgovoru sa Markom Lanom. Bilo je pitanje da li ćemo uspeti da spasemo Sampdoriju. Bio je pravi izbor spasiti klub. Naučio sam od navijača kako se voli klub, kako se brani klub, želim da im se zahvalim što su bili uz nas - rekao je Stanković neposredno pred meč sa Napolijem.

Dejan Stanković je iz Crvene zvezde doveden kao "spasilac", koji je trebalo da pomogne klubu iz Đenove da obezbedi opstanak u ligi, a to ne samo da nije uspeo, već je njegov tim sezonu završio kao ubedljivo poslednji sa 20 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni