PSŽ TRAŽI NOVOG TRENERA: Galtije dobija otkaz na kraju sezone

Novosti online

25. 05. 2023. u 15:25

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Kristof Galtije napustiće klub iz Pariza na kraju sezone, prenosi francuski sportski list Ekip.

ПСЖ ТРАЖИ НОВОГ ТРЕНЕРА: Галтије добија отказ на крају сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Francuski mediji tvrde da je rukovodstvo Pari Sen Žermena razočarano u Galtijea i ne može da oprosti aktuelnom treneru "svetaca" eliminaciju od Bajerna u osmini finala Lige šampiona.

Galtije je preuzeo PSŽ prošle godine, a glavni cilj mu je bio da sa klubom iz Pariza osvoji Ligu šampiona. Međutim, PSŽ je ponovo ostao bez trofeja u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Ekip navodi da rukovodstvo Pari Sen Žermena obavlja konsultacije o tome ko bi trebalo da bude trener kluba u narednoj sezoni. Prvo ime na listi želja je trener Rome Žoze Morinjo, koji bi dolaskom u Parizu imao šansu da se ponovo bori za trofej Lige šampiona.

Kao kandidati za novog trenera PSŽ-a se pominju i trener Bolonje Tijago Mota i Argentinac Marselo Galjardo, koji je trenutno bez angažmana.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina