POSLE VESTI O MEGA TRANSFERU U ENGLESKU: Direktor Juventusa otkrio gde karijeru nastavlja Dušan Vlahović

Novosti online

22. 05. 2023. u 22:07

DOSTA se u poslednje vreme priča o tome da će Dušan Vlahović napustiti Juventus na kraju sezone. O tome je govorio i direktor kluba Frančesko Kalvo.

ПОСЛЕ ВЕСТИ О МЕГА ТРАНСФЕРУ У ЕНГЛЕСКУ: Директор Јувентуса открио где каријеру наставља Душан Влаховић

Foto: Profimedia

Ovog ponedeljka se pojavila informacija da bi srpski napadač mogao da ode u Mančester junajted, ali kako stvari stoje do tog transfera neće doći.

- Mogu samo da kažem da Dušan Vlahović NIJE na prodaju. Veoma smo zadovoljni i srećni zbog njegove posvećenosti, verujemo u njega u budućnosti - rekao je Kalvo.

Ova vest će svakako obradovati navijače Juventusa, posle saznanja da je "staroj dami" oduzeto 10 bodova i da od Lige šampiona naredne sezone najverovatnije neće biti ništa. Klub iz Torina ima 59 bodova, pet manje od četvrtoplasiranog Milana, a do kraja sezone su ostala još dva kola.

Podsetimo, poslednjih dana se pisalo da su za Vlahovića interesovanje pokazali i Bajern Minhen, Real Madrid, Atletiko Madrid...

BONUS VIDEO: Majstorija Ivanića za vođstvo Zvezde protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!