SAVET STARIJEG: Vlahoviću, ne mrdaj iz Juventusa!

Novosti online

13. 05. 2023. u 22:56

NEKADAŠNjI fudbalski reprezentativac naše zemlje i sjajni centarfor Darko Kovačević (49), koji je od 1999. do 2001. godine nosio i dres Juventusa, pričao je za italijansku "Gazetu delo sport" o mnogim temama.

САВЕТ СТАРИЈЕГ: Влаховићу, не мрдај из Јувентуса!

FOTO: Tanjug/AP

Posebnu pažnju je posvetio mladom srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću, pošto je upitan, koji bi najbolji klub bio u ovom trenutku za nastavak njegove karijere. Novinare je zanimao i Kovačevićev komentar o besnoj Vlahovićevoj reakciji, kada je u četvrtak rano zamenjen u Torinu na meču sa Seviljom u polufinalu Lige Evrope.

- Često sam doživljavao takve situacije sa zamenama i nisam ih podnosio dobro - priznaje Kovačević. - Dušana znam veoma dobro i znam da je prvi kojeg je Alegri izvukao iz igre te večeri. Onda je normalno da u tim trenucima iskazuješ ljutnju na trenera, saigrače, na zamenu ili na to kako igra ekipa. Više volim one koji se ljute i pokazuju da im je stalo, nego igrača koji ostane hladan. Važno je da se uvek iskazuje poštovanje, počevši od kluba, pa do navijača, a Vlahović nikada nije pokazao suprotno.

Uveren je Kovačević da je Vlahović veliki potencijal i prava budućnost Juventusa.

- Da sam na Dušanovom mestu, sigurno bih ostao, bez obzira na ponude, osim da mi sam klub kaže da idem. I uveren sam, i po kvalitetu i po nivou, da je Dušan kalibar za Juventus. Znam da ga i drugi veliki klubovi prate sa interesovanjem, ali napadač mora da bude strpljiv. Ovo je bila posebna sezona, kako za ekipu, zbog kazni i sudskog postupka, tako i za njega - dodao je Kovačević, koji je osim Juventusovog nosio i dresove Proletera, Crvene zvezde, Šefild venzdeja, Sosijedada, Lacija i Olimpijakosa.

BONUS VIDEO: "NEKE STVARI MORAMO BOLjE": Milojević izneo utiske posle Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)