KAKVA KRAĐA! Real žestoko oštećen usred Madrida (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2023. u 09:57

Real Madrid i Mančester siti su odigrali nerešeno 1:1 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, a kao i tokom susreta, i jedni i drugi se žale na arbitre.

КАКВА КРАЂА! Реал жестоко оштећен усред Мадрида (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Pritisak na portugalskog arbitra Artura Soareša Dijaša i njegove pomoćnike je bio ogroman, ali više je urodio plodom onaj koji su na svaku odluku protiv njih primenjivali Pep Gvardiola i njegovi puleni.

Naime, izjednačujući gol sjajnog Kevina de Brajnea je zapravo bio neregularan!

Sve je počelo od pokušaja Bernarda Silve da ostavi loptu u terenu nakon što je ona išla ka aut-liniji. Eduar Kamavinga je signalizirao da Portugalac nije uspeo u tome, ali zastavica pomoćnika se nije zalepršala niti se začula pištaljka glavnog sudije.

Nakon meča, 3D tehnologija je pokazala da je lopta u celini prešla zamišljenu aut-liniju i da je igra trebalo da bude prekinuta.

U nastavku akcije, lopta je stigla do De Brajnea koji ju je silovitim šutem sa oko 20 metara smestio u mrežu.

VAR ovde nije mogao da reaguje, a Karlo Ančeloti je posle utakmice izrazio svoju ljutnju.

- Činilo se da je bio aut pre gola, a pre toga nije dosuđen ni korner koji je bio. Sudije nisu bile oprezne - jasan je trener Reala koji je zbog protesta dobio i žuti karton.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici