MILOJEVIĆ SPUŠTA EUFORIJU: Želimo da dobijemo derbi, biću radosniji kad se sezona završi

Novosti online

22. 04. 2023. u 20:33

CRVENA zvezda je pobedila TSC sa 4:1 i na taj način osvojila 34. titulu prvaka Srbije. Trener crveno-belih Miloš Milojević nije želeo mnogo da slavi u ovom trenutku jer je svestan da ekipu u sredu očekuje "večiti derbi".

МИЛОЈЕВИЋ СПУШТА ЕУФОРИЈУ: Желимо да добијемо дерби, бићу радоснији кад се сезона заврши

FOTO: M. Vukadinović

On je čestitao svima na šestoj uzastopnoj tituli, ali sve misli je usmerio ka meč za Partizanom (sreda, 18.30).

- Pre svega sam srećan što smo dobili utakmicu. Čestitao bih momcima, da ostanu stabilni. Čestitam im na odricanju i trudu. Čestitam navijačima na podršci. Takav sam čovek da mnogo ne slavim, znam šta nas čeka u sredu. Tako da ću biti radosniji kada se sezona završi - rekao je Milojević za TV Arena sport po završetku meča.

Iako predstojeći meč sa najvećim rivalom za crveno-bele nema rezultatski značaj, šef stručnog štaba ističe da će ekipa ići na pobedu.

- Dobro, sad se lakše diše, drugačije je, ali to je derbi, to je ponos, jedna utakmica koju i mi o ni želimo da dobijemo. U boljem smo naletu i ako pristupimo na pravi način mislim da će rezultat doći.

Dobio je i pitanje da li će do kraja sezone pružiti više šanse mladim igračima.

- Svakako da hoću. Mislim, videli ste i danas mlađe snage na terenu, ali ne treba to tako da se gleda. Postoje dobri i loši igrači. Postoji i odgovornsot prema klubu, prema instituciji. Morate da produkujete igrače, a da biste produkovali oni moraju da igraju. Mi smo talentovana nacija ali ne prodajemo koliko bi trebalo, a neke lige, slabije u rejtingu, prodaju u prelaznom roku i zarade 70-80 miliona. Mi ne. Postoje razlozi zašto je to tako. Stara nam je liga i to je nešto na čemu mora da se radi. Uvek sam odgovoran i biću i tada, ali nikad na uštrb rezulatata - zaključio je Milojević.

 

BONUS VIDEO: OVO JE NjEGOVA UTAKMICA: Bukari postigao het-trik

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove