ARSENALOV POTOP: Sve je krenulo savršeno, a onda je Saka izrastao u tragičara

Novosti online

16. 04. 2023. u 17:06 >> 17:12

FUDBALERI Vest Hema odoleli su Arsenalu i "isčupali" važan bod protiv aktuelnog lidera Premijer lige (2:2)

АРСЕНАЛОВ ПОТОП: Све је кренуло савршено, а онда је Сака израстао у трагичара

FOTO: Tanjug/AP

Marnčester siti je savladao Lester rezultatom 3:1 i pritsak u borbi za titulu prebacili su na Arsenal. Četa Mikela Artete odlično je počeo meč, ali su na kraju "čekićari" uspeli da se spase poraza.

Nije Arsenalu pomogla ni činjenica da je vodio već od sedmog minuta, kada je Gabrijel Žesus postigao gol. Odlično ga je proigrao Ben Vajt, a Brazilcu nije bilo teško da zatrese mrežu.

Nije to bilo sve. Tri minuta kasnije Marin Odegard iskoristio je dodavanje Martinelija. Norvežanin je potom sa lakoćom savladao Lukaša Fabijanskog.

Kola su krenula nezadrživo nizbrdo kada je u 33. minutu Gabrijel napravio penal. Benrama je izveo najstrožu kaznu.

Mogao je izjednačenje domaćinu u smiraj prvog poluvremena da donese Kurt Zuma, ali je Francuz promašio iz vrlo dobre pozicije. Umalo da čekićari zbog toga budu kažnjeni na startu nastavka.

Jamajčanin Antonio je u 52. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu, skrivio je penal, ali je Bukajo Saka sa bele tačke uspeo da promaši gol. To je dalo krila Vest Hemu, koji je samo tri minuta kasnije izjednačio, preko Bovena.

Najbolju priliku čekićari su propustili u 82. minutu, kad je sa tri metra Antonio glavom ciljao i pogodio gornji deo prečke.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)