BAŠ BURNO U PREMIJER LIGI: Član vodeće četvorke doživeo debakl, a onda ga "spasila" senzacija servirana uz idealni "lažnjak" (VIDEO)

Novosti online

15. 04. 2023. u 19:40 >> 19:40

PREMIJER liga ove sezone ume da iznedi prilično zanimljive utakmice i još interesantnije rezultate.

БАШ БУРНО У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Члан водеће четворке доживео дебакл, а онда га спасила сензација сервирана уз идеални лажњак (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Takva je bila ona u kojoj su se sastali Aston Vila i najveća senzacija aktuelnog šampionata, Njukasl, koji je doživeo nokaut, ali mu je posle toga (delimično) laknulo.


Gostujuće "svrake" su doputovale na krilima pet uzastopnih prvenstvenih pobeda i kao trećeplasirani tim na tabeli, sa jasnim ambicijama da izbore plasman u Ligu šampiona.
Nije ni ekipa iz Birmigema bila bez očekivanja, jer je imala četiri trijumfa u nizu, ali malo ko je očekivao da će nokautirati goste.


Na kraju je bilo 3:0 u korist Aston Vile, zahvaljujući golovima Džejkoba Ramzija u 11. minutu, te dva koje je postigao njegov asistent, Oli Votkins, u 64. i 83.

Kada se ovaj duel završio, Njukasl je, logično, ostao na dotadašnjem bodovnom učinku (56), koliko ima četvrtoplasirani Mančester junajted, dok je Aston Vila postala šesta, sada sa 50 bodova, samo tri manje od petoplasiranog Totenhema koji se nalazio na poziciji koja vodi u Ligu Evrope.

I, upravo je Totenhem imao priliku da se izjednači s Njukaslom i Junajtedom, i to lepu priliku, imajući u vidu da je kod kuće igrao sa 14-plasiranim Bornmutom, ali...

U Londonu se desila prava drama, u kojoj su "pevci" najpre vodili, pa gubili, onda u 88. minutu izjednačili na 2:2, da bi u petom minutu sudijske nadokande vremena 21-godišnji igrač Bornumta Dango Kvatara posle sjajnog "lažnjaka" postigao pogodak za senzacionalnih 2:3 (VIDEO).

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici