VLADIMIR STOJKOVIĆ UŽIVA U ARABIJI: "Lagao bih kada bih rekao da ne gledam Zvezdu"

Novosti online

15. 04. 2023. u 13:30

VLADIMIR Stojković uživa u drugoj mladosti u Saudijskoj Arabiji kao čuvar mreže Al Faihe. Iskusni srpski golman u julu puni 40 godina, a o kraju karijere još ne razmišlja.

ВЛАДИМИР СТОЈКОВИЋ УЖИВА У АРАБИЈИ: Лагао бих када бих рекао да не гледам Звезду

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji golman Partizana u opšrinom intervjuu za "Sportal" govorio je o sezoni i odličnoj utakmici koju je odigrao protiv Kristijana Ronalda.

- Zaista sam zadovoljan. Imamo dosta dobrih mečeva, jaku ligu, pa sam fudbalski potpuno ispunjen. Liga je bila kvalitetna i pre dolaska Kristijna Ronalda, a s njim je naravno dobila još više na popularnosti. Kao što znate, priča se i o dolasku ostalih svetskih asova – Mesiju, Benzemi, Modriću... Ideja je da svaki klub u ligi ima jednu superzvezdu, projekat se zove „Big star“, a to će uslediti vrlo brzo, počeo je Stojković.

Miljenik "grobara" govorio je o teškom rezultatskom periodu kroz koji prolazi tim iz Humske.

- Ni bih da pričam o problemima, ali sve je rešivo. Niko nema čarobni štapić kojim će da Partizan već danas ili sutra vrati na tron, ali zato je potrebno da sada svi budu fokusirani na plej-of i Ligu šampiona. Lako je okrenuti stvari, drugo mesto na tabeli mora da bude cilj, a onda klub deli samo dva kvalifikaciona dvomeča do Lige šampiona. I eto sjaja Partizanu. To je realnost, samo je potrebno da svi razmišljaju o tome, pa nek to bude moja poruka i upravi, i treneru, i igračima, i navijačima.

Stojković je svojevremeno branio za Crvenu zvezdu, a potom je prešao u Partizan, to je u javnosti glasno odjeknulo. Čuvar mreže istakao je da još prati klub iz Ljutice Bogdana.

- Pratim, slagao bih kad bi rekao da ne pratim. Čak i odgledam neke utakmice kad se ukaže prilika. Lepo je što prvak ide direktno u Ligu šampiona, to je do skoro bilo nezamislivo, i to je zasluga klubova koji su igrali dobro u Evropi prethodnih godina. Sada treba nastaviti taj niz i sačuvati koeficijente, zaključak je Vladimira Stojkovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)