PRAVO NIOTKUDA! Dušan Vlahović na raskrsnici, šestostruki ili dvostruki prvak Evrope...

Novosti online

11. 04. 2023. u 09:51

Rastanak Dušana Vlahovića sa Juventusom je sve bliži. Tako bar tvrdi Gazeta delo sport koja piše da je budućnost srpskog internacionalca u torinskom klubu krajnje neizvesna.

ПРАВО НИОТКУДА! Душан Влаховић на раскрсници, шестоструки или двоструки првак Европе...

Foto: AP

Ugledni sportski dnevnik piše da će odlazak Vlahovića da ubrza eventualni neuspeh Juventusa u borbi da se domogne Lige šampiona. Jedini način da to ostvari je da osvoji Ligu Evrope.

Italijani navode da su dva evropska kluba već pokazala interesovanje za transfer Vlahovića koji ima ugovor do kraja juna 2026. To su Čelsi, dvostruki, i Bajern, šestostruki prvak Evrope, koji se već raspituju za cenu.

Vlahović se nalazi u golgeterskoj krizi zbog koje je odlučio da ugasi Instagram, a tekuće takmičarske godine postigao je 11 pogodaka na 31 utakmici koliko je odigrao.

Bivši as Fiorentine bio je heroj trijumfa reprezentacije Srbije nad Crnom Gorom na stadionu "Pod Goricom" (2:0), kao dvostruki strelac, a sve su veće šanse da ćemo ga gledati u Nemačkoj ili na Ostrvu...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)