SRBINOVI CRNI DANI: "Gazeta" ponizila Dušana Vlahovića, a o njegovoj reakciji bruji Italija

Novosti online

05. 04. 2023. u 13:47

Dušan Vlahović se vratio u Juventus nakon što je nedavno blistao u dresu Srbije (dao tri gola Litvaniji i Crnoj Gori u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo), ali ništa dobro se nije desilo u Torinu gde je "stara dama" remizirala sa Interom 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

СРБИНОВИ ЦРНИ ДАНИ: Газета понизила Душана Влаховића, а о његовој реакцији бруји Италија

Foto: AP

Srbin je na terenu proveo 73 minuta, a onda je trener Masimilijano Alegri odlučio da ga izvede iz igre, što je izazvalo revolt kod Vlahovića.

Tokom izmene, moglo se videti da je Dušan pobesneo zbog izlaska, nije krio ljutnju ni pri pozdravu sa Masimilijanom Alegrijem, ni pri dolasku na klupu. O tome se naširoko piše danas u italijanskim medijima.

U "Gazeti" je dobio najgoru ocenu, samo on i Filip Kostić imali su peticu. Ljutnju je pri izmeni pokazao i Anhel di Marija, komentarisao je to i trener Alegri. 

- Moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo - rekao je Alegri.

Skoro da je izvesno da će doći do rastanka Vlahovića i Juventusa, ali što pre se to desi, to bolje za Srbina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)