JUNAJTED HITA KA LIGI ŠAMPIONA: "Crveni đavoli" pobedili Everton, Rašford zabrinuo Ten Haga

Novosti online

08. 04. 2023. u 15:59

FUDBALERI Mančester junajteda pobedili su Everton sa 2:0 na "Old Trafordu" u 30. kolu Premijer ligi i tako načinili još jedan korak na plasmanu u Ligu šampiona narende sezone.

ЈУНАЈТЕД ХИТА КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Црвени ђаволи победили Евертон, Рашфорд забринуо Тен Хага

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je od starta utakmice krenuo da napada i stvorio je veliki broj prilika. Ipak, na golu "karamelu" briljirao je Džordan Pikford i zaustavio neke opasne napade "crvenih đavola".

Ipak, uspeli su izabranici Erika ten Haga da postignu gol do odlaska na odmor. Proigrao je Džejdon Sančo dobro Skota Mektominija koji je iskosa sa desne strane uspeo da zatrese mrežu rivala.

Everton je u nastavku susreta zaigrao bolje, ali nije uspeo ozbiljnije da ugrozi Davida de Heu. Tačku na meč stavio je Antoni Marsijal u 71. minutu. Markus Rašford je iskorsito kiks Šejmusa Kolmana, usposlio je Francuza kome nije bilo teško da pogodi prazan gol protivnika.

FOTO: Tanjug/AP

Holandskog stručnjaka može da raduje to što se na teren posle povrede vratio Kristijan Eriksen, a može da ga brine to što se povredio Rašford koji je bio prinuđen da izađe iz igre.

Junajted je sada treći na tabeli Premijer lige sa 56 bodova, dok je tim Šona Dajša na 16. mestu sa 27.

BONUS VIDEO: "TO JE MOGLO DA NAS SKRENE U NEGATIVU!" Trener Zvezde o meču za pamćenje u Subotici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024