"MLADIĆU MOJ, PROBLEM JE TVOJ..." Ovako su navijači Zvezde reagovali na intervenciju FIFA i zaključavanje Marakane

Novosti online

06. 04. 2023. u 19:33

CRVENA zvezda će u ponedeljak meč protiv Radničkog iz Kragujevca igrati bez prisustva navijača, oglasili su se i najverniji navijači crveno-belih.

МЛАДИЋУ МОЈ, ПРОБЛЕМ ЈЕ ТВОЈ... Овако су навијачи Звезде реаговали на интервенцију ФИФА и закључавање Маракане

FOTO: M. Vukadinović

Naime, nakon preporuke FIFA, po prijavi organizacije FARE, FSS je doneo odluku da zatvori tribine Marakane za naredni meč. Razlog je ponašanje navijača na meču protiv Novog Pazara.

Nedugo nakon što je odluka dospela u javnost, oglasili su se i najverniji navijači Zvezde - "delije", prenosimo vam ga u celosti:

- Decenijama smo prinuđeni da u evropskim takmičenjima trpimo i domišljamo se kako da iskažemo neki stav koji je suprotan onome što FIFA, UEFA i na kraju krajeva Evropska unija misli. Ne dozvoljavamo da bez otpora prolaze stvari poput nelegalnog ubacivanja izmišljene države 'Kosovo' u njihova takmičenja, suprotno svim zakonima koji su oni sami pisali. Ipak, tu smo u njihovom takmičenju, naš je izbor da li ćemo i kako iskazati svoje stavove koji su za njih neprihvatljivi, pa se nekada dešavalo da nam zatvore stadion zbog toga.

U domaćem prvenstvu, ne pada nam na pamet, da ovako gledamo i najmanje što možemo da uradimo za ljude koji su žrtvovali svoje živote braneći srpski narod i teritorije je da ih ne zaboravimo!

Sever se nikada neće odreći generala Ratka Mladića, niti bilo kog drugog srpskog vojskovođe iz odbrambeno otadžbinskih ratova!

Mi presude Haškog tribunala ne prihvatamo, smatramo ih ništavnim i tek sada će se još jače, kad god mi budemo mislili da treba, čuti ime našeg junaka na stadionu Rajko Mitić. Tamo gde je pravda ustvari nepravda, gde se ljudi selektivno osuđuju, mi ne želimo da ćutimo ako drugi hoće!

MLADIĆU MOJ PROBLEM JE TVOJ... Stoji u saopštenju "delija".

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!