FINALE NA NOVOM STADIONU: Poslednji meč Kupa Srbije u Loznici

Novosti online

04. 04. 2023. u 18:10

NOVI velelepni fudbalski stadion u Loznici je pri kraju izgradnje i kako stvari trenutno stoje, na njemu će da se odigra finale domaćeg Kupa ove sezone. Predviđeno je da se poslednji meč našeg najmasovnijeg fudbalskog takmičenja odigra 24. maja, tri dana pre kraja domaće Superlige.

ФИНАЛЕ НА НОВОМ СТАДИОНУ: Последњи меч Купа Србије у Лозници

Foto arhiva VN

Prvobirno je bilo planirano da se finale Kupa odigra 3. juna, ali će Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije najverovatnije da donese novu odluku i finale Kupa organizuje 24. maja.

Biće ovo i poseban dan za Loznicu i navijače finalista našeg najmasovnijeg takmičenja, jer će to praktični biti prvi meč koji će se odigrati na novoizgrađenom stadionu.

Podsetimo, Kup Srbije je dogurao do četvrtfinala, koje je na progremu 3. maja, a parovi ove faze takmičenja su Napredak – Crvena zvezda, TSC – Novi Pazar, Radnički Niš – Vojvodina i Radnik – Čukarički. Polufinale je na programu 17. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)