FRANCUZI NE MIRIŠU LALE: Trikolori ubedljivi protiv Holandije

Novosti online

24. 03. 2023. u 22:48

FRANCUSKA je u derbiju prvog kola kvalifikacija za Euro 2024 savladala Holandiju rezultatom 4:0.

ФРАНЦУЗИ НЕ МИРИШУ ЛАЛЕ: Триколори убедљиви против Холандије

Tanjug/AP

Francuska je motivisano otvorila meč. Nakon 21 minuta igre imali su trikolori prednost 3:0.

Da se crno piše gostima na stadionu Francuska jasno je bilo već u drugom minutu. Embape je sjajno sa krila uposlio Grizmana, koji je uhvatio Silesena na krivoj nozi i izuzetno preciznim udarcem doneo vođstvo.

Samo šest minuta kasnije bilo je 2:0. Posle jednog ubačaja smušeno je reagovao Nejtan Ake, a poslednji je loptom igrao Upamekano i duplirao vođstvo.

Malo se više čekalo na treći gol, ali on je usledio u 21. minutu. Čuameni je lepom loptom probio liniju odbrane gostiju. Muani je pametno propustio, a Mbape rutinski realizovao situaciju jedan na jedan.

U drugom poluvremenu Francuzi su, bar kada su golovi u pitanju, podigli ručnu. Ipak, Kilijan Mbape se drugi put upisao u strelce u 88. minutu i tako zapečatio prilično neprijatnu epizodu izabranika Ronalda Kumana. „Šlag na tortu“ Holanđana bio je promašen penal Memfisa Depaja u nadoknadi utakmice.

Ubedljiv rezultat zabeležen je na Gibraltaru. Gostujuća Grčka slavila je 3:0, a strelci su bili Masuras, Siopis i Bakasetas.

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)