NEMA KRAJA MUKAMA: Benzema ponovo ne može da igra za Real!

Novosti online

09. 03. 2023. u 16:40

FUDBALSKI klub Real Madrid sve je dalje od titule u španskoj La Ligi, a deluje da jedan od glavnih razloga leži u tome što osvajač Zlatne lopte, Karim Benzema, nikako da prevaziđe probleme sa povredama. Nakon brojnih kikseva "kraljevića" u poslednje vreme na domaćoj sceni, pred novi ligaški duel, stižu nove zabrinjavajuće vesti iz tabora aktuelnog evropskog prvaka.

НЕМА КРАЈА МУКАМА: Бензема поново не може да игра за Реал!

Foto: Profimedia

Naime, Real će i za vikend biti bez glavnog aduta u napadu iskusnog Karla Ančelotija, jer je Benzema doživeo novu povredu.

Ono što je olakšavajuća okolnost jeste da postoji mogućnost da se Francuz oporavi za revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Liverpulom.

Do sada je alternativa za Benzemu najčešće bio Rodrigo, a španska “Marka” najavljuje da bi za vikend Ančeloti mogao da iznenadi sa mladim Alvaro Gonzalesom na poziciji "devetke".

Karim Benzema u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama zbog čega je jesenas preskočio i Mundijal u Kataru.

Što se tiče ostalih povređenih igrača u timu iz Madrida, Mendi je počeo da trenira sa ekipom za razliku od Alabe čiji će oporavak nešto duže trajati.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024