HIT PRIČA TRENERA PARTIZANA: Kako je brat Igora Duljaja otkrio Nemanju Matića dok je bio u trećoj ligi

Novosti online

07. 03. 2023. u 16:58

Igor Duljaj je ispričao priču kako je njegov brat tražio od njega da preporuči Šahtjoru Nemanju Matića koji je tada nastupao za Kolubaru u trećoj ligi Srbije.

ХИТ ПРИЧА ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА: Како је брат Игора Дуљаја открио Немању Матића док је био у трећој лиги

FOTO: M. Vukadinović

Duljaj je ispričao kako je njegov brat uočio Nemanju Matića dok je nastupao u Kolubari i tek se probijao u seniorski fudbal.

- Drago mi je što ste me to pitali, moj stariji brat Joakim je bio trener Kolubare u periodu kada je igrao Nemanja Matić, bili su tada u trećoj ligi. Moj brat je imao dosta kritika što je pustio mladog i mršavog igrača. Tada me je zvao kada sam bio u Šahtjoru, rekao mi je dođi da vidiš jednog igrača, možda ga preporučiš Šahtjoru. Rekao sam ne mogu da preporučim igrača koji igra u trećoj ligi, bio je to meč protiv Radničkog sa Novog Beograda, odgledao sam taj meč i strašno me je podsetio na Slavišu Jokanovića. Moj brat gaji velike simpatije prema Kolubari i ima tamo dosta prijatelja - rekao je Duljaj

BONUS VIDEO: IVANA VULETA ZA "NOVOSTI" PO DOLASKU U BEOGRAD: Moram da budem zadovoljna

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja