BELGIJANAC REKAO ZBOGOM REPREZENTACIJI: Poslednju utakmicu odigrao protiv Hrvatske

Novosti online

06. 03. 2023. u 16:33 >> 16:42

Belgijski defanzivac Tobi Aldervejreld završio je reprezentativnu karijeru.

БЕЛГИЈАНАЦ РЕКАО ЗБОГОМ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ: Последњу утакмицу одиграо против Хрватске

Tanjug/AP

Deo takozvane belgijske "zlatne generacije", Tobi Aldervejreld završio je reprezentativnu karijeru, saopštio je danas tamošnji fudbalski savez.

On je u 13 godina dugoj reprezentativnoj karijeri odigrao 127 utakmica u belgijskom dresu. Aldervejreld (34) bio je deo belgijske reprezentacije koja je pobedila Brazil i stigla do polufinala Svetskog prvenstva 2018.

Poslednju utakmicu u reprezentativnom dresu odigrao je protiv Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru, koja je završena nerešenim rezultatom 1:1.

On je u svojoj karijeri nosio dresove Ajaksa, Atletiko Madrida, Sautemptona, Totenhema, Al Duhaila, a trenutno nastupa za klub iz njegovog grada, Fk Antverpen.

BONUS VIDEO: Milojević posle pobede Zvezde u derbiju: Haotični fajt koji nam ne treba!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja