ZVEZDA ZOVE NA ROĐENDAN: Pored besplatnog ulaza biće i specijalna muzejska postavka

Novosti online

06. 03. 2023. u 13:59

Fudbalski klub Crvena zvezda pripremio je brojne zanimljivosti pred utakmicu protiv Novog Pazara i spektakularnu proslavu 78. rođendana.

ЗВЕЗДА ЗОВЕ НА РОЂЕНДАН: Поред бесплатног улаза биће и специјална музејска поставка

FOTO: Č. Vuković

- Svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače našeg kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je naš klub ostvario u prethodnih 78 godina. Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka našem dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice - navodi se u saopštenju.

- Proslava 78. rođendana je prava prilika da se prisetimo veličine Crvene zvezde kroz specijalnu muzejsku postavku koja će upotpuniti najavljeni spektakl na stadionu 'Rajko Mitić' u nedelju 12. marta od 16 časova, kada ćemo odigrati utakmicu sa Novim Pazarom.

Zvezdaši, vidimo se na Marakani, ulaz je besplatan! - dodaje se.

BONUS VIDEO: Milojević posle pobede Zvezde u derbiju: Haotični fajt koji nam ne treba

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)