SRBIJA GA ČEKA, A HRVAT MU IDOL: Bajčetić otkrio na kog fudbalera se ugleda

Novosti online

05. 03. 2023. u 14:45

STEFAN Bajčetić igra veoma dobro za Liverpul ove sezone. On često dobija pohvale sa svih strana, a sad je otkrio koji fudbaler mu je idol.

СРБИЈА ГА ЧЕКА, А ХРВАТ МУ ИДОЛ: Бајчетић открио на ког фудбалера се угледа

FOTO: Tanjug/AP

U pitanju je hrvatski vezista Luka Modrić. Njih dvojica su imali prilike da nedavno odmere snage u Ligi šampiona. Uprkos ubedljivoj pobedi Reala (4:2), mladi igrač Crvenih je imao šta da nauči od zvezde "kraljevskog kluba".

- Kada igraš protiv jednog od najboljih veznih igrača na planeti u poslednjoj deceniji onda naravno da učiš od njih. Iskustvo iz tih velikih utakmica mi je veoma važno. Luka je baš poseban, tako je miran na lopti, uopšte ne oseća pritisak. Ako ga pritisnete, on zna sve, poznaje okruženje savršeno i to me je baš impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao Modrić - rekao je Bajčetić za "Tajms".

Ovaj 18-godišnjak rođen u Vigu u Liverpulu ima pomoć od Tijaga Alkantare, od koga može mnogo da nauči.

- Samo se trudim da pomognem timu kada god mogu i da što više učim. Moram da nastavim da radim naporno. Zašto se stalno smejem? Zato što nisam očekivao da će sve ovako brzo da mi se dogodi u životu. Prihvatam sve naravno, dajem sve od sebe.

Otkrio je za kraj kako izgleda rad se Jirgenom Klopom.

- Klop me vidi svaki dan na treninzima i stalno mi ponavlja da pokažem samopouzdanje. Rekao bih da mu se dopada intenzitet sa kojim igram. Želi da nastavim sa tim, ali da u isto vreme budem smiren kada imam loptu u nogama - zaključio je Bajčetić.

Vredi pomenuti da se Srbija sa Španijom bori da vezista Liverpula igra za "orlove". Inače, njegov otac Srđan rođen je u Zrenjaninu i branio je boje Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Slavlje "delija" i fudbalera Zvezde posle pobede crveno-belih u derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna