"UVALIO" JUVENTUSU SRBINA I ODUŠEVLJEN JE: Predsednik Fiorentine presrećan što je prodao Vlahovića, a za mnogo, mnogo manje para doveo Jovića

Novosti online

02. 03. 2023. u 20:09 >> 20:19

PREDSEDNIK Fudbalskog kluba Fiorentina Roko Komiso tvrdi da je klub iz Firence napravio odličan posao kada je prošle godine prodao Juventusu srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenose italijanski mediji.

УВАЛИО ЈУВЕНТУСУ СРБИНА И ОДУШЕВЉЕН ЈЕ: Председник Фиорентине пресрећан што је продао Влаховића, а за много, много мање пара довео Јовића

Tanjug/AP

Vlahović je 2018. godine stigao u Fiorentinu iz Partizana za tri miliona evra. Srpski napadač je prošle godine prešao u Juventus, a klub iz Firence je za ovaj transfer dobio 82 miliona evra.

- Platili smo 15 miliona evra Kabrala i Luku Jovića. Oni su zajedno ove sezone postigli 20 golova u tri takmičenja. Vlahović je dao 10 golova za Juventus, a dva su bila iz penala. Zaradili smo 70 miliona evra, mogu da kažem da je to bio fantastičan posao za nas, a loš za Juventus - rekao je Komiso.

Prvi čovek Fiorentine je objasnio da u januaru prošle godine ništa nije mogao da uradi da ubedi Vlahovića da ostane u ovom klubu, jer je srpski napadač insistirao na transferu u Juventus.

- On je hteo da ide u Juventus, sve je učinio da se to desi. Rekao sam da smo od tog novca doveli Kabrala i Jovića. Napravili smo odličan posao, a Juventus nije prošao tako dobro angažovanjem Vlahovića, to su činjenice - zaključio je Komiso.

Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 44 utakmice i postigao je 19 golova.

 

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili