JAVLJAJU SE GENERALI POSLE BITAKA: Liverpul igra katastrofalnu sezonu, a svi "sole pamet" Jirgenu Klop

Novosti online

08. 02. 2023. u 18:03

FUDBALSKI klub Liverpul doživeo je velikih krah ove sezone, nakon niza bajkovitih godina pod vođstvom Jirgena Klopa. I kako to obično i biva u fudbalu, kada ne ide javljaju se generali posle završenih bitaka, kako bi dali svoj sud o razlozima pada nekog velikana. Jedan u nizu onih koji se našao pozvanim da komentariše poteze uprave tima sa Enfilda je i holandski trener Ronald Kuman.

ЈАВЉАЈУ СЕ ГЕНЕРАЛИ ПОСЛЕ БИТАКА: Ливерпул игра катастрофалну сезону, а сви соле памет Јиргену Клоп

FOTO: Tanjug/AP

Novi selektor fudbalske reprezentacije Holandije izjavio je danas da je Kodi Gakpo prerano stigao u Liverpul, koji ove sezone beleži lošije rezultate nego prethodnih godina, prenosi "Bi-Bi-Si (BBC)".

Gakpo je briljirao na Svetskom prvenstvu u Kataru, a postigao je tri gola na pet mečeva i stigao je sa Holandijom do četvrtfinala Mundijala. On je potom prešao iz PSV-a u Liverpul iako je pregovarao sa Mančester junajtedom.

Holandski fudbaler je odigrao šest mečeva za Liverpul, ali se još nije upisao u listu strelaca.

- Gakpo je završio u timu kome ove sezone ne ide dobro. Teško je mladom igraču ako ne postigne gol ili ako ne igra, jer se smatra da nije bitan za klub. To bi bilo sasvim drugačije da se radi o iskusnom igraču, koji recimo ima 28 godina", rekao je Kuman u razgovoru za zvanični "Jutjub" kanal bivšeg holandskog fudbalera Endija van der Mejdea.

Gakpo (23) je ove sezone pre dolaska u Liverpul odigrao 24 meča za PSV i postigao je 13 golova.

- Nivo igre u Engleskoj je viši nego u Holandiji. Mladim fudbalerima je teško da se prilagode na stil igre u Premijer ligi. I Rajan Gravenberh je prošle godine otišao u Bajern, a nije standardan prvotimac. Gakpo i Gravenberh su mladi momci, zar ne? - pitao se Kuman, koji je preuzeo Holandiju po završetku Mundijala.

 

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!