AL NASR SPREMIO JOŠ JEDNU FUDBALSKU BOMBU: Bio veliki rival Ronaldu, sad bi mogao da zaigra sa njim

Novosti online

07. 02. 2023. u 16:47

VELIKA fudbalska bomba je bila vest da je Kristijano Ronaldo potpisao za Al Nasr. Klub iz Saudijske Arabije ne želi tu da se zaustavi kada su u pitanju zvučna imena.

АЛ НАСР СПРЕМИО ЈОШ ЈЕДНУ ФУДБАЛСКУ БОМБУ: Био велики ривал Роналду, сад би могао да заигра са њим

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi "Mundo Deportivo", velika želja ovog kluba je vezista Barselone Serhio Buskets. Naime, za njega je spreman dvogodišnji ugovor po kome će zarađivati 18 miliona evra po sezoni.

- Al Nasr je spreman da poveća ponudu Busketsu, pošto je cilj da u ligu stigne što više atraktivnih fudbalera pred kandidaturu Saudijske Arabije za organizaciju Svetskog prvenstva. Saudijska Arabija želi da sa Grčkom i Egiptom organizuje Mundijal 2030. godine. Buskets čeka ponudu Barselone pre nego što počne da razmišlja o drugim opcijama - piše u pomenutom listu.

Kapitenu španskog velikana ugovor sa Kataloncima ističe na leto, a Ćavi insistira da on bude produžen. Ipak, ovaj 34-godišnjak još uvek nije doneo konačnu odluku.

Rolando je bez dileme prva zvezda Al Nasra. Portugalac je sa Busketsom vodio velike borbe na terenu, a sada bi mogli da postanu saigrači.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije