GOTOVO JE: Real odlučio šta će sa Modrićem

Novosti online

25. 01. 2023. u 14:07

Najčitaniji španski sportski list Marka kaže da se sudbina Modrića u Realu zna.

ГОТОВО ЈЕ: Реал одлучио шта ће са Модрићем

Foto: Profimedia

-  Hrvata obožavaju svi u Realu, u koji se vratio nakon sjajnih igara na Svetskom prvenstvu. Al Nasr mu je dao ponudu koja se ne odbija, ali Modrić je jasno odgovorio da u sledećoj sezoni želi igrati samo za Real. Rešenje te situacije zavisi od razgovora Luke Modrića i Florentina Pereza, koji se očekuje. Modrićev status nije narušilo to što je u poslednje vreme rezerva.

Ančeloti je izjavio da je Modrić pronašao ritam, ali činjenica je da Modrić i te kako oseća posledice nastupa na SP-u. Međutim, neosporno je i da će se uskoro vratiti na svoju uobičajni nivo. Glasine kako je Real odlučio da s njim neće produžiti ugovor ili da je ipak dogovorio transfer u Al Nasr su potpuno netačne - zaključuje Marka.

Spekulacije o tome da je Modrić blizu odlaska iz Reala, odnosno da mu klub neće ponuditi novi ugovor, pojavile su se nakon njegovih loših igara u maloj krizi u koju je ekipa upala od početka godine. Real je ovog meseca porazom od Viljareala u prvenstvu dopustio Barseloni da se malo odlepi na vrhu, a nakon toga je od najvećeg rivala izgubio u finalu španskog superkupa.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)