NOVO PRAVILO NA OL-STARU: Lebron DŽejms i Janis Adetokumbo u nezgodnoj situaciji

Novosti online

25. 01. 2023. u 13:04 >> 13:13

Velika promena za igrače, odnosno kapitene.

НОВО ПРАВИЛО НА ОЛ-СТАРУ: Леброн Џејмс и Јанис Адетокумбо у незгодној ситуацији

Epa / DAVID MAXWELL

Od 2018. igrači s najvećim brojem glasova fanova, medija i NBA igrača proglašavani su kapitenima kojima je zadatak da iz bazena od preostala 22 Ol-star igrača izaberu one koji će igrati u njihovom timu. Lebron Džejms svake je godine bio jedan od kapitena, a na drugoj strani bili su Stef Kari, dvaput Janis Adetokumbo i Kevin Durent.

Tako će biti i ove godine, a kako stvari stoje, nakon trećeg ažuriranja navijačkih glasova, kapiteni će ponovo biti Lebron i Janis. No dok su prošlih godina kapiteni birali saigrače u posebnoj televizijskoj emisiji nedeljama pre samog Ol-star vikenda, ovaj put će ih morati birati uživo, na licu mesta, uoči samog početka utakmice, dok su svi igrači prisutni.

U svih dosadašnjih pet izdanja nakon promene starog formata, u kojem su igrali Istok i Zapad, pobedila je Lebronova ekipa. Ol-star vikend ove se godine održava u Solt Lejk Sitiju, u dvorani Jute džez, a Ol-star utakmica je na rasporedu 19. februara.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!