ALEGRI ČEKA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa se ne uzbuđuje zbog oduzimanja bodova, veruje da će žalba uroditi plodom

Novosti online

21. 01. 2023. u 19:14

NEMA mira u italijanskom fudbalu. Ali, van terena. Osim što ih je nedavno Napoli porazio na terenu (5:1), fudbaleri u crno-belom i ceo klub iz Torina dobili su novi šamar.

АЛЕГРИ ЧЕКА ВЛАХОВИЋА! Тренер Јувентуса се не узбуђује због одузимања бодова, верује да ће жалба уродити плодом

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalski savez Italije ih je kaznio oduzimanjem čak 15 bodova zbog finansijskih malverzacija tokom prelaznih rokova u periodu od 2019. do 2022. godine.

Novinari opsedaju klupske prostorije u potrazi za bilo kojim sagovornikom, a jedini ko je raspoložen za priču je trener Juvea Masimilijano Alegri.

- Koliko znam, klub će se žaliti na ovo odluku. Ali, ono što ja znam je da smo pre kazne imali 37 bodova i šansu za nastup u Ligi šampiona. Fokusirani smo na teren i utakmice koje su pred nama. Uskoro se u ekipu vraća Dušan Vlahović i moramo pozitivno da razmišljamo. Konačna odluka o celom slučaju biće doneta za dva meseca, a ne bih voleo da tada tugujemo za onim što smo morali da napravimo, a eventualno smo propustili - kaže Alegri.

Mediji u Italiji, takođe, uveliko spekulišu da će sledeće sezone na klupu crno-belih sesti Zinedin Zidan, koji je pet sezona, od 1996. do 2001, nosio dres ovog kluba.

- Ja sam trenutno trener Juventusa. I tako će da ostane, osim ako me ne proteraju - rekao je Alegri na kraju. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene