ODRŽAN ŽREB ZA SVETSKO PRVENSTVO ZA KLUBOVE: Real Madrid već u polufinalu, čeka borbe između azijskih, američkih i australijskih šampiona

Tanjug

13. 01. 2023. u 15:27

ŽREBOM u marokanskom gradu Sale odlučeno je koje ekipe će se sastati u polufinalnim borbama za naslov pobednika Svetskog prvenstva za klubove u fudbalu.

ОДРЖАН ЖРЕБ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ЗА КЛУБОВЕ: Реал Мадрид већ у полуфиналу, чека борбе између азијских, америчких и аустралијских шампиона

FOTO: AP

Fudbaler Flamenga igraće u polufinalu Svetskog prvenstva sa pobednikom meča Vidad Kazablanka - Al Hilal.

Vidad Kazablanka i Al Hilal će igrati četvrtog februara, a pobednik ovog duela sastaće se u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva tri dana kasnije sa Flamengom.

Aktuelni šampion Evrope, madridski Real igraće u polufinalu sa Al Ahlijem, Oklandom ili Sijetlom. Prvo će prvog februara igrati Al Ahli - Okland, a pobednik ovog duela će se u četvrtfinalu SP tri dana kasnije sastati sa Sijetlom.

Bolji iz ovog duela, igraće u polufinalu SP sa Realom, a ovaj meč je na programu osmog februara.

Meč za treće mesto i finale su na programu 11. februara.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna