"SLIKA KOJA NAJVIŠE BOLI": Odlazak Mihajlovića i Vijalija glavna tema u Italijanskim medijima danas

M. Ostojić - specijalni dopisnik "Novosti" iz Rima

06. 01. 2023. u 19:40

ITALIJANSKI mediji još pišu o preranom odlasku našeg Siniše Mihajlovića, a italijanski sport zadobio je novi udarac odlaskom Đanluke Vijalija.

СЛИКА КОЈА НАЈВИШЕ БОЛИ: Одлазак Михајловића и Вијалија главна тема у Италијанским медијима данас

Foto: Profimedia

U udarnoj emisiji na RAI kanalu "La vita in direta" odaje se poštovanje italijanskom fudbaleru, nižu se sećanja na italijansku legendu, Vijalija. Podsetimo, on je preminuo u 58. godini u londonskoj bolnici.

Među gostima u studiju u emisiji posvećenoj Đanluki, govorio je Ivan Zanzaroni, direktor Korijere delo sport. On je ujedno govorio i o odlasku Siniše Mihajlovića. Otkrio je šta je najbolnije gledati, a jedna slika ostaje večno upamćena:

- Tako velike telesne snage, a šta bolest učini od njih, izmene se, smršaju, to je onaj deo koji ostaje najviše bolan, rekao je Zanzaroni.

U studiju su podsetili i na gest Arijane Mihajlović, supruge Siniše Mihajlovića, koja je na svoj Instagram profil okačila fotografiju sa terena u znak odavanja počasti preminulom Vijaliju.

Fotografija dvojice asova, jednog u dresu Sampdorije, drugog u dresu Juventusa, sa opisom: "Znaš koliko je utakmica gore".

BONUS VIDEO: IN MEMORIJAM: Odlazak "Pelea", kralja fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)