SAUDIJSKA ARABIJA KRŠI SVETE ZAKONE ZBOG RONALDA: Smestili ga u vilu od 14 miliona evra i dozvolili mu da radi šta želi

Novosti online

04. 01. 2023. u 16:54

KRSTIJANO Ronaldo (37) postao je najplaćeniji fudbaler u istoriji sa platom od 200 miliona evra po sezoni u Al Nasru iz Saudijske Arabije. Velika zvezda je stigla, a o tome koliko su na Bliskom istoku bili spremni na sve, samo kako bi jedan od najvećih ikada zaigrao u njihovoj zemlji, govore i određene informacije koje su isplivale po njegovom dolasku.

САУДИЈСКА АРАБИЈА КРШИ СВЕТЕ ЗАКОНЕ ЗБОГ РОНАЛДА: Сместили га у вилу од 14 милиона евра и дозволили му да ради шта жели

Tanjug/AP

Portugalska zvezda juče je zvanično stavila potpis na ugovor, a nakon treninga se sa porodicom uputio se ka svom novom domu.

On i porodica živeće u luksuznoj vili vrednoj čak 14 miliona evra. Smeštena je u luksuznoj četvrti izgrađenoj posebno za bogataše i običan čovek tamo se ne viđa često.

Vila koju je odabrao Portugalac ima osam spavaćih soba, olimpijski bazen, fontanu i sve drugo što je jednoj slavnoj osobi potrebno za raskalašan i glamurozan život.

Interesantno je svakako da u ovom delu Rijada ne važi šerijatsko pravo, pa građani koji žive tu mogu da budu sasvim opušteni i da uživaju u životu, na način koji propagira zapadna kultura.

Tanjug/AP

Takođe, iako je osobama koje nisu u braku zabranjeno da žive zajedno, ovo se neće odnositi na Ronalda i njegovu izabranicu Georginu Rodrigez, pa očigledno da su u Saudijskoj Arabiji spremni da idu i protiv sopstvenih zakona i tradicije, samo kako bi fudbalska zvezda bila zadovoljna.

 

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri