MRŽNJA PREMA SRBIJI NEMA GRANICE! Granit DŽaka usred Londona veličao Jašarija i Rugovu: Nastavak sramnog provokatorskog repertoara (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2022. u 17:59

ŠVAJCARSKI fudbaler Granit Džaka napravio je još jedan gaf u svom provokatorskom repertoaru usmerenom ka Srbiji.

МРЖЊА ПРЕМА СРБИЈИ НЕМА ГРАНИЦЕ! Гранит Џака усред Лондона величао Јашарија и Ругову: Наставак срамног провокаторског репертоара (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ovoga puta pomoć je imao u vidu albanskog pevača, Amarilda Ndereče. Ovaj muzičar je objavio snimak iz kluba u kome sedi pored švajcarskog reprezentativca, albanskih korena i peva mu pesmu u kojoj pominje Adema Jašarija, Ibrahima Rugovu i vređa Srbe. 

Bideo materijal, inače snimljen u Londonu, u kome se Džaka smeška videlo je preko 800.00 ljudi, a pevač je u komentaru ostavio deo pesme.

- Pobedio Srbiju loptom, onda slavi sa imenom legendarnog Adama Jašarija na grudima. Čast mi je zbog jednog Albanca, Granita Džake - deo je pesme. Pogledajte kako je ta scena u klubu izgledala:

Sada Džaki nije smetalo pominjanje albanskog teroriste Adema Jašarija, iako je javno rekao da nije zbog njega slavio sa dresom na kojem piše Jašari u meču sa Srbijom. Navodno je to uradio upravo zbog igrača koji je nosio dres sa brojem 26 Ardona Jašarija.

- Ne, nikakva politička pozadina. Došao je u mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio - tada je rekao Granit Džaka.

Takvim iskazom spasao se suspenzije i dobrane kazne, koja bi bez dileme usledila, jer svetska kuća fudbala sigurno ne bi trpela veličanje ubica, i to na najvećoj planetarnoj smotri.

Sada će biti zanimljivo videti hoće li FIFA reagovati. Hoće li njegov klub, Arsenal, pokazati da je veliki i sankcionisati ovakvo sramno ponašanje svog igrača, ili će pak Premijer liga zaštiti svoj ugled i reputaciju i osuditi ovog igrača.  

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna