NISAM JA KRIV, NATERAO ME JE... Novi fudbaler Liverpula otkrio zašto je odbio Mančester junajted

Tanjug

29. 12. 2022. u 16:55

NOVI fudbaler Liverpula Kodi Gakpo priznao je da je pre prelaska u klub sa "Enfilda" razgovarao sa saigračem iz holandske reprezentacije Virdžilom van Dajkom.

НИСАМ ЈА КРИВ, НАТЕРАО МЕ ЈЕ... Нови фудбалер Ливерпула открио зашто је одбио Манчестер јунајтед

FOTO: AP/Tanjug

Gakpo (23) je bio jedan od najboljih igrača Holandije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a potom je odlučio da potpiše ugovor sa Liverpulom iako je bio na korak od prelaska u Mančester junajted.

On će se Liverpulu zvanično priključiti na početku zimskog prelaznog roka, a sa engleskim klubom potpisao je ugovor do 2028. godine.

 PSV bi sa bonusima trebalo da dobije obeštećenje od oko 60 miliona evra.

- Pričao sam puno sa fudbalerom Liverpula Virdžilom van Dajkom. On mi je rekao da je ovo pravi klub za mene. Da je Liverpul veliki klub, ali i velika porodica. Nisam se mnogo dvoumio. Sve se dogodilo brzo i srećan sam što je tako. Pokušaću da pokažem svima šta mogu, kao i da pomognem timu da ostvari divne trenutke kao u prethodnih nekoliko godina, rekao je Gakpo.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop veruje da će Gakpo da pokaže kakav je napadač.

- Impresivno je koliko smo truda uložili u ovaj posao, a Kodi je sjajan i mnogo toga morate da vidite kod njega. Ima iskustvo iako su mu samo 23 godine, dokazao se i na Mundijalu, istakao je Klop.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!