KRISTIJANO RONALDO IMA NEVEROVATAN UTICAJ: Portugalac je doveo brazilsko čudo od deteta u Real Madrid (VIDEO)

Novosti online

29. 12. 2022. u 16:56

OTIŠAO je Kristijano Ronaldo te 2018. godine iz madridskog Reala, ali njegov uticaj i trag koji je ostavio nisu prestali da blede, ni evo skoro pet godina kasnije.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ИМА НЕВЕРОВАТАН УТИЦАЈ: Португалац је довео бразилско чудо од детета у Реал Мадрид (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Naime, supetralentovani Brazilac, i bivši igrač Palmeirasa, Endrik, izjavio je danas da je odlučio da potpiše ugovor sa kraljevskim timom, upravo jer je u madridskom klubu igrao kapiten portugalske reprezentacije, prenosi španska "Marka".

FOTO: EPA

Čelnici Reala i Palmeirasa dogovorili su pre mesec dana transfer mladog brazilskog fudbalera koji je viđen kao novi Romario u zemlji "karioka". Endrik (16) će stići u Real u julu 2024. godine, a madridski klub je pristao da plati Palmeirasu obeštećenje od 60 miliona evra. Endrik je nedavno obišao madridski klub.

- Ovo je veliki klub, Vinicijus mi je slao poruke i motivisao me da dođem. Tu je igrao i Kristijano Ronaldo, koji je moj idol. Zato sam odabrao Real i mislim da je to pravi izbor. Bog je uvek bio uz mene i rekao mi je da je to najbolji put - rekao je Endrik, i takođe istakao da jedva čeka da zaigra sa svojim sunarodnikom, Vinicijusom, u dresu Reala.

BONUS VIDEO: Žurka na Jelisejskim poljima: Marokanci proslavili prolazak u osminu finala SP u fudbalu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)