MA, KAKAV LIONEL MESI: Trener Reala smatra da Argentinac nije najbolji na svetu

Tanjug

29. 12. 2022. u 16:04

TRENER Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da Argentinac Lionel Mesi nije najbolji igrač u istoriji fudbala, prenose španski mediji.

МА, КАКАВ ЛИОНЕЛ МЕСИ: Тренер Реала сматра да Аргентинац није најбољи на свету

Tanjug/AP

Lionel Mesi je na nedavno završenom Mundijalu sa selekcijom Argentine osvojio titulu šampiona sveta u fudbalu.

- Znam da u Karimu Benzemi imam maksimalnog motivisanog igrača i uveren sam da će nam u nastavku sezone doneti dosta toga dobrog. Nije pošteno reći da je Mesi najbolji igrač u istoriji fudbala, jer svaki period ima sjajne igrače. Ja svakako treniram "Zlatnu loptu" - Benzemu, rekao je Karlo Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

Italijanski stručnjak je najavio meč koji će Real Madrid odigrati sa Valjadolidom, koji će biti odigran u petak u okviru 15. kolu španske La Lige.

- Kreće maraton u okviru koga ćemo se u naredna tri meseca boriti za pet trofeja: La Ligu, Kup kralja, Ligu šampiona, španski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Nema više odmora, jer do 19. februara igramo svaka tri dana. Svi fudbaleri su nam se vratili posle Svetskog prvenstva u Kataru, istakao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak tvrdi da su svi igrači Reala u dobrom stanju, ali je dodao da Luka Modrić, Eduardo Kamavinga i Aurelijan Čuameni neće igrati na meču protiv Valjadolida.

- Uspeli smo da vratimo Benzemu, koji je za nas izuzetno važan. Svi koji su bili na odmoru vratili su se u dobrom stanju, ali daću prednost onima koji su bila sa nama tokom Mundijala, kazao je italijanski stručnjak.

Anćeloti je istakao da nije dobio ponudu Brazila za mesto selektora koja je upražnjeno nakon odlaska Titea sa te funkcije.

- Nisu me zvali, ali mi prija kada vidim da su zainteresovani. Moja situacija je jasna. Ja sam trener Reala i nikada ne bih prekinuo saradnju sa ovim klubom, zaključio je Anćeloti.

 BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!