FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE "PRESEKAO"! Evo ko su dobitnici "Zlatne lopte" za najbolje u 2022.

Novosti online

27. 12. 2022. u 17:39

IZVRŠNI odmor Fudbalskog saveza Srbije izabrao je najbolje u 2022. godini, tačnije dobitnike prestižnog priznanja "Zlatna lopta".

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ПРЕСЕКАО! Ево ко су добитници Златне лопте за најбоље у 2022.

FOTO: FSS

Za najboljeg trenera proglašen je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi. On je ovu nagradu dobio drugi put uzastopno, a treći put u karijeri.

Nagrada za najboljeg fudbalera odlazi u ruke Aleksandra Mitrovića koji iza sebe ima sjajnu godinu na klupskom i reprezentativnom planu. Popularni Mitrogol je rešetao mreže u dresu Fulama i najzaslužniji je što su se "kolibari" vratili u Premijer ligu. Na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru postigao je dva gola za nacionalni tim.

U konkurenciji dama, Zlatnu loptu Srbije za 2022. godinu zaslužila je Jovana Damnjanović koja je ostavila zapažen trag i u dresu minhenskog Bajerna.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)