AKO JE I OD IBRE - MNOGO JE: Da li je moguće da je ovako čestitao Božić? Mnogi misle da je preterao! (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2022. u 21:17

SVETSKO prvenstvo u fudbalu 2022. je okončano, a pažnja sportske javnosti koja voli "najvažniju sporednu stvar" na planeti okreće se klupskim nadmetanjima. A jedan od najpoznatijih igrača koji nisu nastupi li na ovom Mundijalu u Kataru, Zlatan Ibrahimović, izazvao je pravu buru.

АКО ЈЕ И ОД ИБРЕ - МНОГО ЈЕ: Да ли је могуће да је овако честитао Божић? Многи мисле да је претерао! (ФОТО)

foto: pr

Naime, kontroverzni švedski fudbaler koji korene vuče iz Bosne i Hercegovine, zaprepastio je mnoge u danu u kome oni Hrišćani koji slave praznike po gregorijanskom kalendaru obeležavaju Božić.

"Ibra", je, naime, rešio da na društvenim mrežama objavi fotografiju iz ringa, a na kojoj je samo u šortsu i bokserskim rukavicama.

Uz prikaz svojih silnih mišića, Zlatan Ibrahimović je poručio:

- Srećan Božić vama i vašim suprugama. Ćao.

Iako je ta objava samo na Instagramu prikupila preko 1,2 miliona "sviđanja", bilo je i mnogih komentara u kojima se isticalo da je ovakva objava neprimerena za praznik koji se praznuje 25 decembra, bilo je i onih koji su poručivali Ibri "Čoveče, samo se već jednom penzioniši", ili žena koje nisu htele da ga direktno uvrede što ih tako pozdravlja, već mu skretale pažnju rečenicama kao što su "Zar zaista misliš, Zlatane, da tebe prate samo 'strejt' muškarci?".

Bilo kako bilo, Ibrahimović je ponovo "podigao prašinu", kao što je to radio mnogo puta tokom svoje bogate karijere.

Nju bi trebalo da nastavi u dresu Milana, koji prvi meč u nastavku sezone igra u Seriji A 4. januara, kao gost 12-plasirane Salernitane. Milanski roso-neri su drugi na tabeli, sa osam bodova zaostatka za Napolijem, dok trećeplasirani Juventus ima još dva boda manje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)