MBAPE POSTAJE MILIJARDER! Real Madrid sprema neverovatnu ponudu za francuskog asa

Tanjug

22. 12. 2022. u 14:40

ČELNICI madridskog Reala spremni su da na kraju sezone izdvoje čak milijardu evra za fudbalera Pari Sen Žermena i francuskog reprezentativca Kilijana Mbapea.

МБАПЕ ПОСТАЈЕ МИЛИЈАРДЕР! Реал Мадрид спрема невероватну понуду за француског аса

FOTO: Tanjug/AP

Mbape je bio najbolji strelac proteklog Mundijala u Kataru sa osam golova. On je sa Francuskom poražen od Argentine na penale u finalu Svetskog prvenstva u Kataru.

- Svetsko prvenstvo ga je uzdiglo i čitav ugovor sa obeštećenjem, platom i sponzorstvima bi mogao da dostigne milijardu. Od toga 150 miliona evra bi bilo obeštećenje francuskom šampionu. Mbape bi dobio 626 miliona evra za četvorogodišnji ugovor, a ostalo bi otišlo na bonuse - navodi italijanska Gazeta delo sport.

Mbape je u maju odbio ponudu Reala, pošto je produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025. godine. 

Mbape je član svetaca od 2017. godine, a za ovaj klub odigrao je 237 utakmica i postigao je 190 golova. Za reprezentaciju Francuske 36 puta se upisao u listu strelaca na 66 mečeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini