"JUČE" TREBALO DA IGRAJU PROTIV RADNIČKOG IZ NIŠA, A SAD... "Kristijano Ronaldo? Neka, hvala, nudite ga nekom drugom!"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 12. 2022. u 20:53

KRISTIJANO Ronaldo svakog dana sve niže pada iz dana u dan. Jedan od najboljih fudbalera današnjice nije bio dovoljno interesantan ni Ajntrahtu iz Frankfurta, potvrdio je predsednik kluba.

ЈУЧЕ ТРЕБАЛО ДА ИГРАЈУ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ ИЗ НИША, А САД... Кристијано Роналдо? Нека, хвала, нудите га неком другом!

Tanjug/AP

Portugalac Kristijano Ronaldo dobio je otkaz u Mančester junajtedu, pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji, u klubu Al Nasra. Dok se čeka epilog tih pregovora, član upravnog odbora Ajntrahta iz Frankfurta Axel Helman otkrio je sledeće o čuvenom Porgugalcu:

- Nuđen je i nama - rekao je Helman, a predsednik kluba Filip Holzer dodao je: - Imao sam osećaj da je nuđen svim klubovima koji igraju u Ligi šampiona! - prenosi "Dejli Mejl".

Frankfurt je u eliti igrao kao osvajač Lige Evrope prethodne sezone.

RONALDO ŽELEO LIGU ŠAMPIONA

Kristijano Ronaldo je letos upravi Mančester junajteda obrazložio da želi da napusti klub zbog toga što se klub nije kvalifikovao u Ligu šampiona, ali je ipak još nekoliko meseci ostao na "Old Trafordu".

Tanjug/AP

JAVNO KRITIKOVAO JUNAJTED

Mesto u startnoj postavi izgubio je nakon sramotnog poraza od Brentforda (4:0), a nakon toga je u intervjuu sa Pirsom Morganom kritikovao saigrače i trenera Erika ten Haga.

U SUZAMA NAPUSTIO MUNDIJAL

Nije uspeo ni sa reprezentacijom da napravi "čudo" na Svetskom prvenstvu u Kataru. Stvari su kulminirale kada ga je Fernando Santoš u dva duela ostavio na klupi, a nakon eliminacije od Maroka, kada je takođe sa klupe počeo meč, teren je napustio u suzama.

FOTO: Printskrin/Dubz

AJNTRAHT - NESUĐENI RIVAL RADNIČKOG

Ajntraht, tim za koji su 2019. godine nastupali Mijat Gaćinović, Dejan Joveljić i Filip Kostić žrebom je određen za protivnika Radničkog iz Niša u Ligi Evrope. Međutim, u kolu koje je prethodilo "Real sa Nišave" igrao je protiv Flore, a tim iz Talina tada je napravio senzaciju u eliminisao četu Sime Krunića.

Inače, Ajntraht, koji sa klupe predvodi Olivije Glasner, na teren se vraća 21. januara kada u Bundesligi dočekuje Šalke. Ronalda tada neće biti u ekipi iz Frankfurta, očigledno je posle stavova čelnika tog nemačkog kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri