"BIO JE NAJVEĆI IKADA, VELIKOG SRCA, ZVEZDAŠ I SRBIN, LJUDINA" Vučić se upisao u knjigu žalosti na stadionu "Rajko Mitić" (FOTO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 10:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti otvorenu povodom smrti fudbalske legende Siniše Mihajlovića, na stadionu "Rajko Mitić".

БИО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИКАДА, ВЕЛИКОГ СРЦА, ЗВЕЗДАШ И СРБИН, ЉУДИНА Вучић се уписао у књигу жалости на стадиону Рајко Митић (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Zbogom Siniša i hvala na svemu! - napisano je u objavi fotografije na Instagramu. 

- Siniša je bio jedan od najboljih svih vremena, najveći ikada. Velikog srca, ogromnog znanja. Zvezdaš i Srbin. Ljudina, čovek koji je donosio radost u naše domove. Neka mu je laka zemlja i večna slava našem Siniši - napisao je predsednik u knjizi žalosti. 

Podsetimo, upisivanje u knjigu žalosti moguće je od 10 do 13 časova, a komemoracija počinje danas u 11 sati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (433)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja