FK PARTIZAN SE ČITULJOM OPROSTIO OD VELIKOG RIVALA: "Siniša, pamtićemo te po sjajnoj igri, hrabrosti i ponosu na poreklo i zemlju" (FOTO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 08:36

FUDBALSKI klub Partizan uputio je poslednji pozdrav legendi srpskog fudbala Siniši Mihajloviću, čituljom u "Novostima".

ФК ПАРТИЗАН СЕ ЧИТУЉОМ ОПРОСТИО ОД ВЕЛИКОГ РИВАЛА: Синиша, памтићемо те по сјајној игри, храбрости и поносу на порекло и земљу (ФОТО)

Foto: N. Paraušić

- Na terenu smo bili veliki rivali i uvek iskazivali veliko poštovanje. Pamtićemo te po tvojoj sjajnoj igri, hrabrosti i ponosu na poreklo i zemlju, koje si iskazivao tokom igračke i trenerske karijere. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali Sinišu upućujemo iskrene izraze saučešća. Siniša, neka ti Bog podari rajsko naselje - piše u čitulji.

FOTO: Novosti

Podsetimo,Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini posle duge i herojske borbe sa leukemijom, a FK Partizan se među prvima, odmah po saznanju tragične vesti, oglasio i na društvenim mrežama.

Komemoracija povodom smrti legendarne jedanaestice biće održana danas od 11 časova na stadionu "Rajko Mitić", a sahrana će biti održana u ponedeljak u Rimu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar