REAL JE RONALDOVA DRUGA KUĆA: Portugalac se ponovo vratio u Madrid

Novosti online

14. 12. 2022. u 16:44

ISPADANjEM Portugala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva Kristijano Rolando je bez takmičarskog fudbala dok ne pronađe novi angažman. Sjajni fubaler je dobio priliku da trenira i održava formu na dobro poznatom mestu.

РЕАЛ ЈЕ РОНАЛДОВА ДРУГА КУЋА: Португалац се поново вратио у Мадрид

FOTO: AP/Tanjug

Iskusni 37-godišnjak je individualno radio u "Valdabebasu" trening kampu Real Madrida, javljaju španski mediji.

Ronaldo je tražio od uprave "kraljevića" da mu dozvoli da koristi terene kako bi održao formu dok ne potpiše za novi klub. To mu je naravno dozvoljeno, a koristio je i teretanu. Sve ovo je jasan pokazatelj da je ostao u dobrim odnosima sa ljudima iz kluba kojima je doneo mnogo radosti i ovo mesto je njegova druga kuća.

Podsetimo, Kristijano je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom. Nije bio zadovoljan kako su se odvijale stvari na "Old Trafordu", pa je sada slobodan u izboru nove sredine.

Portugalac je na stolu imao veoma primamljivu ponudu saudijskog Al Nasra, ali čini se da je njegova želja da i dalje igra u Evropi i to na najvišem mogućem nivou.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon