NEOČEKIVANI TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA? Nije Arsenal, ni Liverpul, ni Mančester, ali jeste član Premijer lige

Novosti online

14. 12. 2022. u 10:42

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović nedavno je završio učešće na Mundijalu u Kataru, a pred njim je nastavak klupske sezone sa Juventusom, naravno, ukoliko ostane u klubu iz Torina.

НЕОЧЕКИВАНИ ТРАНСФЕР ДУШАНА ВЛАХОВИЋА? Није Арсенал, ни Ливерпул, ни Манчестер, али јесте члан Премијер лиге

FOTO: Tanjug/AP

Korpulentnog napadača prethodnih dana najviše sele u Premijer ligu, Arsenal, jedan od dva Mančestera, Liverpul, ali i Primeru Atletiko Madrid, stidljivo se pominje i Bajern, a sada je iskočila opcija o kojoj se nije ni pričalo.

Kako javlja ugledni sportski novinar Ben Džejkobs, srpski napadač mogao bi već ove zime da napusti redove "bjankonera" i svoju karijeru nastavi u engleskoj Premijer ligi.

Često se sa Vlahovićevim imenom povezivao Arsenal, Džejkobs tvrdi da bi 22-godišnjak iz Beograda mogao da se preseli u London, ali ne u redove "tobdžija", već njihovog gradskog rivala Čelsija.

Navodno su "plavci" već stupili u kontakt sa Vlahovićevim agentom, ali su pregovori tek u začetku.

Snažni centarfor je ove sezone odigrao 15 utakmica za Juventus i postigao sedam golova, uprkos problemu sa povredom.

Vlahović ima jak ugovor sa Juventusom do leta 2026. godine, njegova tržišna vrednost je 80.000.000 evra, ali će Čelsi pokušati da iskoristi lošu situaciju u torinskom klubu kako bi privoleo Srbina u svoje redove.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!