MARAKANA SE TRESE: Zvezdin dres oblači najveći biser srpskog fudbala

Novosti online

13. 12. 2022. u 11:06

Crvena zvezda je očigledno spremna da napravi rekonstrukciju tima i u novu sezonu uđe sa ogromnim ambicijama, pogotovo onim što se tiču Evrope. Na tapetu kluba sa Marakane je i dovođenje Jovana Miloševića, prenosi Mocart sport.

МАРАКАНА СЕ ТРЕСЕ: Звездин дрес облачи највећи бисер српског фудбала

FOTO: FSS

Jovan Milošević je na sebe pažnju skrenuo na Evropskom prvenstvu za mlađe od 17 godina, gde je ovog leta bio i najbolji strelac šampionata, a na kom je Srbija dogurala čak do polufinala, gde je poražena na penale.

Sve je izvesnije da Milošević neće ostati u Vojvodini, odigrao je ove sezone tek četiri utakmice za prvi tim Vojvodine, skupio je tek 66 minuta i, s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto, promeniće klub.

Prva u redu zainteresovanih jeste ekipa Štutgarta, koja je mladog napadača već videla u svojim redovima. Ipak, u trku se umešala i Crvena zvezda, koja u Miloševiću vidi budućnost, koju bi trebalo i da izgradi sa svojim vršnjakom Jovanom Mijatovićem, koji je već dobio šansu u prvom timu crveno-belih.

Vojvodina bi čak mogla od ovog transfera i da zaradi neki novac, ukoliko se odluči da fudbalera ipak proda ove zime.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)