"ORLOVI" TRESU MREŽE PRED KATAR: Pogledajte slalom Srbina u stilu Maradone! Nemanja Radonjić je ovako zagorčao veče Dejanu Stankoviću (VIDEO)

N. ILjUKIĆ

09. 11. 2022. u 21:58

SRPSKI reprezentativac Nemanja Radonjić jedan je u nizu članova "orlovskog jata" koji je potvrdio da se nalazi u odličnoj formi pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

ОРЛОВИ ТРЕСУ МРЕЖЕ ПРЕД КАТАР: Погледајте слалом Србина у стилу Марадоне! Немања Радоњић је овако загорчао вече Дејану Станковићу (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Njegov Torino u 14. kolu Serije A dočekao je Sampdoriju koju vodi Dejan Stanković, a Radonjić je u 29. minutu povukao loptu sa centru terena i nakon pravog slalom doneo vođstvo svom timu.

FOTO: EPA

Momak koji će gotovo izvesno biti na spisku Piksijevih putnika za Katar je primio loptu na svojoj polovini. Potom je prošao jednog od čuvara, pa vukao loptu u stilu Dijega Armanda Maradone do ivice protivničkog šesnaesterca, i pokazao da nadimak navijača "bikova" "Maradonjić" nije slučajan. 

FOTO: EPA

Odigrao je dupli pas sa saigračem nesebično i zatim iz okreta, van balansa poslao loptu iza leđa protivničkog golmana.

Treba pomenuti i to da je u ekipi Torina od prvog minuta zaigrao golman Vanja Milinković-Savić, dok je Saša Lukić propustio ovaj meč zbog lakše povrede.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju