PARTIZAN GOSTUJE U REPUBLICI SRPSKOJ! Crno-beli ugovorili gostovanje usled reprezentativne pauze

Novosti online

05. 11. 2022. u 18:57

USLED reprezentativne pauze koja će uslediti zbog Mundijala u Kataru fudbalski klub Partizan ugovorio je jedno gostovanje u komšiluku.

ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ! Црно-бели уговорили гостовање услед репрезентативне паузе

FOTO: M. Vukadinović

U prijedorskom Rudaru svečano planiraju obeležiti 90. rođendan kluba. Tako je povrđeno da će 15. novembra u Prijedor stići beogradski Partizan, te se očekuju ispunjene tribine i sjajna atmosfera.

- Utakmica, kao i cela manifestacija će biti održana 15. i 16. novembra, a dešava se u sklopu proslave 90 godina postojanja Rudar Prijedor. Centralni događaj će biti 23. maja 2023. godine na dan osnivanja našeg kluba. Nakon 50 godina, ovo je treće gostovanje crno-belih u Potkozarju, prva dva su bila daleke 1972. u aprilu, a drugo u decembru. Prihod od te utakmice je išao na izgradnju spomenika u Nacionalnom parku Kozara na Mrakovici - rekao je Nenad Janjetović, član Organizacionog odbora za "TV K3".

Rudar je i putem zvanične stranice potvrdio da se meč igra 15. novembra, no još uvek nije određena satnica.

Poznato je da "parni valjak" u ovom kraju imali veliki broj navijača i oni će sigurno doći da bodre svoj tim, te tako isprate ovaj simbolični meč i rođendansku proslavu.

Rudar je prošle sezone ispao iz Premijer lige BiH a trenutno se takmiči u Prvoj ligi RS.

Trenutno je na osmom mestu i jasno je da od eventualnog povratka u Premijer ligu za narednu sezone gotovo sigurno nema ništa. U klubu se žele stabilizovati nakon ispadanja, te kroz narednih par sezona vratiti u elitni rang našeg nogometa.

Rudar meč ovog kola igra sutra u Omarskoj protiv FK Omarska.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)